#


Üdvözlöllek Kedves Látogató!!!   Ráckeresztúr község Fejér megye ÉK-i részén a Martonvásári járásban. A település megközelíthető közúton: a 7-es főútról Martonvásártól DK-re, vagy a 6-os főútról Ercsitől ÉNY-ra, valamint az M6-os autópálya Ráckeresztúr-Ercsi csomópontjától. Lakosainak száma: 3251 fő (2015.)  A faluról bővebben az Rkt. bemutatása c. oldalon.

 Jómagam itt születtem, itt nőttem fel és itt is élek. Mivel kedvelem a természet-tudományokat és az informatikát is, ezért  a meteorológiai  jelenségek megfigyelését, mérését, ezek feldolgozását választottam nyugdíjas éveim elfoglaltságáúl. A falu lakosainak többsége pozitívan fogadta, amikor az első honlapomon ezeket közzé tettem. Azóta szinte "elvárják", hogy az adatokat és már az előrejelzéseket is rendszeresen megjelenítsem. Településünk vezetése is értékelte ezt a "munkásságot" és felvették a "Ráckeresztúri Települési Értéktár"-ba.. Ez az elismerés arra ösztönöz, hogy legjobb tudásom szerint végezzem  továbbra is a megkezdett  tevékenységet.

   Azonban az élet nem csak megfigyelés, mérés, kimutatás készítés, hanem lazítani is kell néha!! Ezért kerültek fel honlapomra kedvenc (vicces és nem vicces) fotóim, kedvenc dalaim, videóim is. (Hátha tetszenek másoknak is!!) Valamint nem maradhatott ki a nap vicce sem!!

      Ám ha valaki egy kis (mulatós) zenére vágyik az klikkeljen a Laza Rádió gombra és böngészés közben jól szórakozhat. A honlapomat Mozilla Firefox böngészőre és 1920*1080 pixeles felbontásra készítettem. Valaki szóvá tette, hogy Chrome böngésző alatt a hívatkozások nem működnek az index oldalon. Mindent a Kedves Látógatóért!! Az említett oldal átalakítottam és más böngészőkkel is leteszteltem. A hivatkozások és egyebek működnek más böngészőkkel is. Ami problémát tapasztaltam, az a felbontás vagy a monitor más mérete miatt van. Nem jelentős, de zavaró probléma. Sajnos nem tudok rá megoldást. Talán annyit tudnék javasolni, hogy próbálkozni kell az oldal méreténk változtatásával a böngészőben. Egyéb hibák kiszűrése érdekében sokat teszteltem és tesztelem is az oldalakat. Ha valaki mégis találna egyéb hibát, kérem a "Kapcsolatok" oldalon található e-mail címen jelezze! Köszönöm!!!


Kellemes böngészést, szép időt és jó szórakozást kívánok mindenkinek!!

Ja, és természetesen: Hajrá Fradi!!        

Aktuális pillanatkép: klikk