#


Üdvözlöllek Kedves Látogató!!!   Ráckeresztúr község Fejér megye ÉK-i részén a Martonvásári járásban. A település megközelíthető közúton: a 7-es főútról Martonvásártól DK-re, vagy a 6-os főútról Ercsitől ÉNY-ra, valamint az M6-os autópálya Ráckeresztúr-Ercsi csomópontjától. Lakosainak száma: 3251 fő (2015.)  A faluról bővebben az Rkt. bemutatása c. oldalon.

 Jómagam itt születtem, itt nőttem fel és itt is élek. Mivel kedvelem a természet-tudományokat és az informatikát is, ezért  a meteorológiai  jelenségek megfigyelését, mérését, ezek feldolgozását választottam nyugdíjas éveim elfoglaltságáúl. A falu lakosainak többsége pozitívan fogadta, amikor az első honlapomon ezeket közzé tettem. Azóta szinte "elvárják", hogy az adatokat és már az előrejelzéseket is rendszeresen megjelenítsem. Településünk vezetése is értékelte ezt a "munkásságot" és felvették a "Ráckeresztúri Települési Értéktár"-ba.. Ez az elismerés arra ösztönöz, hogy legjobb tudásom szerint végezzem  továbbra is a megkezdett  tevékenységet.

   Azonban az élet nem csak megfigyelés, mérés, kimutatás készítés, hanem lazítani is kell néha!! Ezért kerültek fel honlapomra kedvenc (vicces és nem vicces) fotóim, kedvenc dalaim, videóim is. (Hátha tetszenek másoknak is!!) Valamint nem maradhatott ki a nap vicce sem!!


Kellemes böngészést, szép időt és jó szórakozást kívánok mindenkinek!!

Ja, és természetesen: Hajrá Fradi!!

  

Beszólások

** Kevés vagy, mint dobostortában az ütemérzék! -- Úgy pofonváglak, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd vele a trafóházat! -- Akkora paraszt vagy, hogy még a mágneses mezőket is felszántanád! -- Olyan vagy mint a lépcsőház: sötét és korlátolt. -- Akkora paraszt, hogy már az oviban gumicsizma volt a jele. -- Legyen annyi a jövedelmed, amennyit az adóbevalláson feltüntettél! -- Rögtön maga jön, csak elvitték élezni a bárdot. -- Kevés vagy, mint STOP-táblán a szófordulat! -- Hogy a lánctalpas csiklandozná meg a hasadat! -- Annyi eszed sincs, mint két vödör szárított molylepkefing. -- Ha a kutyámnak ilyen feje lenne, leborotválnám a seggét és hátrafele sétáltatnám. -- Akkora tuskó vagy, hogy a láncfűrész lefullad a fejedben. -- Ha nekem ilyen fejem lenne, felraknám az első buszra és integetnék neki! -- Olyan sötét vagy, hogy a fekete lyuk hozzád képest atomvillanás! -- Kevés vagy, mit Balaton szeletben a hullámzás! -- Úgy látom, hogy te lábon hordtad ki az agyhalált! -- Olyan ronda vagy, hogy kiskorodban az állatkertben a majom visszadobta a perecet. -- A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. **

        

Aktuális pillanatkép: klikk