Nyitó oldal
 
 
Graffitik

** Magyarország térképét újra kell rajzolni, mert a tudósok rájöttek, hogy Magyarország a csodával határos. -- Hogy van ez? Mindenki szeretne a mennybe jutni, de senki sem akar meghalni!? -- Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek! -- Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása! -- A legjobb dolog egy pesszimistától kölcsönkérni - úgysem számít rá, hogy visszakapja. -- A Földön élni drága mulatság, de a csomag legalább tartalmaz évente egy ingyenes Nap-körüli utat. -- A halak gyorsulási versenyében a tintahal ért be először, a remény hal meg utoljára. -- Mindenki színesbőrű, különben nem látszana!!!! -- Nem vagyok komplett őrült! Még egy pár darab hiányzik... -- Örökké akarok élni! Eddig sikerült. -- Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai. -- Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el. -- Egy tökéletes férfi hajlandó órákon át várni, míg a barátnője két perc alatt elkészül. -- Múlt éjszaka, ahogy feküdtem az ágyban és bámultam a csillagokat, arra gondoltam, hova a fenébe tűnhetett a mennyezet? -- Sokat olvashattunk a dohányzás, alkoholizmus, drogok és a szex káros hatásairól... Egy dolgot tehetsz: hagyj fel az olvasással! -- Ha megéred a százat, akkor megúsztad. Nagyon kevesen halnak meg százéves koruk után. -- A számítógépek sohasem fogják az emberi hülyeséget pótolni. -- Remélem leszünk olyan öregek, mint amilyennek látszunk. **


Üdvözlöllek Kedves Látogató!!! 


   Valamikor, ha jól emlékszem 2009.-ben az udvarom végében felállítottam egy WS-2350 tip. automata meteorológiai állomást. Ezt a kütyüt rákapcsoltam az. egyik számítógépemre és elkezdtem bizonyos internetes meteorológiai cégeknek adatokat küldeni. 

 Ezzel egyidőben, az eddig hagyományos alapokon nyugvó saját
adatgyűjtésemet is az automatám mérései alapján folytattam.

   Ezek után vettem a bátorságot és elkészítettem ennek a weblapnak az ősét. Ezen próbáltam összeállítani egy olyan meteorológiai adatbázist Ráckeresztúrról, melynek (remélem) sokan hasznát veszik a falumban  és annak környékén.
  
Mivel az időjárás nem ismer határokat, így ez a honlap sem szorítkozhat kizárólag Ráckeresztúrra! A meteorológiában, ha valamit egy településre vonatkoztatunk, az általában egy 50km-es körzetre értendő!! Ezen felül, mivel Magyarország egy viszonylag kis ország, ezért ajánlatos az időjárást országos viszonylatban figyelni!!


   Mindig, minden fejlődik, ezért nincs megállás!!! A lehetőségekhez képest én is igyekszem a haladással tartani. Folyton azon vagyok, hogy a honlapomon minél jobb, részletesebb információval szolgáljak.  Ezen felül igyekszem más témákkal is foglalkozni, nemcsak az időjárással. Gondolok itt a hírekre szórakozásra és egy kis humorra!!